Merkez Kampüs Spor Merkezi Açıldı

MERKEZ KAMPÜS SPOR MERKEZİ AÇILDI

Çankaya Üniversitesi, yeni spor merkezine kavuştu. Merkez Kampüs’te hizmete açılan spor merkezinden öğrenciler, akademisyenler ve idari personel ücretsiz faydalanabiliyor.

Hemen hemen bütün spor dallarında hizmet verecek spor merkezi, öğrencilerin ders öncesi ve sonrası keyifle vakit geçirecekleri yeni bir sosyal ortam olacak. Vitamin barın da bulunduğu spor merkezi, hafta içi 09.00-21.00, hafta sonu 09.00-18.00 saatleri arasında hizmet veriyor.

Herkes spor yapabilecek

Spor merkezinde voleybol, basketbol, tenis, badminton sporları için çok amaçlı kapalı salon, fitness, squash, masa tenisi, satranç salonu bulunuyor. Kapalı tek pota basketbol sahasının yer aldığı spor merkezinde, açık basketbol ve voleybol sahası da yer alıyor. Açık yürüyüş parkurunun bulunduğu merkezde halı sahada da futbol oynanabiliyor. Kadın ve erkekler için 2 saunanın bulunduğu merkezde, pilates-step-aerobik-yoga-cimnastik stüdyosu ile çok amaçlı stüdyo da hizmet veriyor.

Duyuru Ekleme Tarihi : 15.03.2017 12:03