Çankaya Üniversitesi Mezunları Buluştu

Çankaya Üniversitesi Tanıtım ve Kurumsal İlişkiler Müdürlüğü bünyesinde bulunan Mezunlar Ofisi tarafından düzenlenen "Mezunlar Buluşması 2017’’ bu yıl 8 Ekim 2017 Pazar günü Merkez Kampüs Çim Alanda gerçekleştirildi. Rektör Yardımcısı, Genel Sekreter Vekili, Genel Sekreter Yardımcıları, birçok Dekan, Bölüm Başkanı ve akademik-idari personelin katılımlarıyla gerçekleştirilen etkinlikte 400’e yakın mezunumuz ve mezun adayımız aileleriyle birlikte konuk edildi.

Açılış konuşmasını Çankaya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sayın Kenan TAŞ’ın yaptığı buluşmamızda hep birlikte geleneksel gobitte döner yenildi. Elektronik Tombala oyununda 1. çinko Burak ALPER (IE’ 08), 2. Çinko Büşra ÇÖLOĞLU (PSI’ 16), tombala yapan Seda KILIÇER (INTT’ 17) hediyeleri kazandı. Hediyelerin bitmediği organizasyonumuzda, kayıt masasına kayıt yaptıran konuklarımız arasında yapılan çekilişle, tüm mezunlarımıza ve mezun adaylarımıza birçok hediyeler verildi. Buluşmamız, Necati ve Saykolar grubunun eğlenceli konseri ile son buldu.

Katılan değerli mezunlarımıza/mezun adaylarımıza, her zaman bize destek olan ve katılımlarıyla onurlandıran üniversite yönetimi, değerli hocalarımıza, destek olan sevgili mesai arkadaşlarımıza ayrıca katılamayıp iyi dileklerini sunan herkese gönülden teşekkür ediyoruz.

Büyüyen Çankaya Üniversitesi Ailesi ile seneye tekrar buluşmak dileğiyle.

Fotoğraflar için lütfen tıklayınız.

Duyuru Ekleme Tarihi : 12.10.2017 14:37