Güz dönemi Basketbol Turnuvası Başlıyor

9. ARIZONA
  10. L.A.A.P.S. BROTHERS

1. TUR

20.11.2017 - Pazartesi - 1 nolu Spor Salonu (Balgat Kampüs)

1. - 18:00          -          BİZONS                      -           FUNZIONE
  2. - 18:40          -          BİRAZHIRS                -           TOXIC
  3. - 19:20          -          SIXERS                       -           KOD ADI DJ

21.11.2017 - Salı - 1 nolu Spor Salonu (Balgat Kampüs)

E- 18:00          -           VER COŞKUYU        -           PREPORATORY WORRIORS

D- 18:40          -           ARIZONA                 -           L.A.A.P.S. BROTHERS

FİNAL GRUBU

A - B               B - C                E - C                A - E                B - E

C- D                D - E                A - D               D - B                A - C

E (bay)             A(bay)             B(bay)             C(bay)             D(bay)

STATÜ VE KURALLAR

1. Turnuva 10 takımdan oluşmaktadır.
  2. 1. Tur, tek maç eleme usulü olup, final grubu tek devreli lig usulü olarak oynanacaktır.
  3. Takımların sahaya en az 5 kişi çıkması zorunludur.
  4. Spor kıyafeti ve ayakkabısı ile oynamak zorunludur.
  5. Basketbol turnuvasına ÇANKAYA üniversitesi öğrencileri katılabilirler ve liste harici oyuncular oynayamaz.
  6. 1 oyuncu turnuva bitene kadar  sadece tek takımda oynayabilir.
  7. Maç başlama saatinden en geç 10 dk. İçerisinde yeterli sayıda oyuncusu olmayan takım hükmen mağlup sayılır.
  8. Maçlar ara vermeden 4 x 10 dk şeklinde oynanacaktır.
  9. Maçlar 7 numara topla oynanacaktır.
  10. Maç başlamadan önce öğrenci kimlikleri hakeme verilir, kimliksiz maça çıkılamaz.
  11. Maçlar süresince ÇANKAYA Üniversitesi Öğrenci Disiplin Yönetmeliği geçerlidir.

Duyuru Ekleme Tarihi : 14.11.2017 13:42