2018-2019 Sezonu TKBL Şampiyonu Çankaya Üniversitesi

Çankaya Şampiyon

Çankaya Üniversitesi Kadın Basketbol Takımımız, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’ne damga vurdu. 30 hafta süren zorlu ligde 4 hafta önce şampiyonluğunu ilan eden takımımız, son maçta Urla Belediyespor’u 71-59 yendi. Arı Olimpik Spor Salonu’nda düzenlenen maçın ardından ‘Kupa Töreni’ gerçekleştirildi.

Türkiye Basketbol Federasyonu CEO’su Ömer Onan ve Yönetim Kurulu Üyesi Bahar Akgün’ün de izlediği maçın sonunda kupayı Federasyon Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Beşok basketbolculara takdim etti. Büyük coşkunun yaşandığı törende basketbolcular ve aileleri sevinç gözyaşı döktü.

Çankaya Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Sıtkı Alp, Mütevelli Heyet Başkan Vekili Sedat Alp,  Arı Okulları Genel Müdür Yardımcısı Seda Tarman, Çankaya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Can Çoğun, şampiyon basketbolcuları ve teknik heyeti başarılarından dolayı kutladı.

Takımımıza Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde başarılar diliyoruz…

Duyuru Ekleme Tarihi : 12.04.2019 15:39

Duyuru Güncelleme Tarihi : 15.04.2019 10:40