Mezuniyet Törenine Katılacak Öğrenciler İçin Kep-Cübbe Dağıtımı

28 Haziran 2019 tarihinde yapılacak Mezuniyet Töreni’ne katılacak son sınıf öğrencileri ile Güz dönemi mezunlarının kep ve cübbeleri 06 Mayıs 2019 tarihinde Donatım Müdürlüğü tarafından bölüm/enstitü/yüksekokul sekreterliklerine öğrenci sayısı kadar teslim edilecektir.

Öğrenciler, 06-24 Mayıs 2019 tarihleri arasında bölüm/enstitü/yüksekokul sekreterliklerinden 90 TL. depozito ücreti (75 TL. cübbe + 15 TL. kep) karşılığında kep ve cübbelerini teslim alabilecek, 01 - 19 Temmuz 2019 tarihleri arasında da aynı yere teslim ederek depozito ücretini geri alacaklardır. 19 Temmuz 2019 tarihinden sonra kep ve cübbe iadesi kabul edilmeyecektir.

Mezuniyet Töreni’ne katılacak öğrencilerin anons listesi kep-cübbe alan öğrencilere göre düzenlendiğinden, önceki yıllardan elinde kep-cübbe bulunan öğrencilerin de mutlaka sekreterliklerine gidip, isimlerini yazdırmaları gerekmektedir.

24 Mayıs 2019 tarihinden sonra kep ve cübbe temin edilemeyeceğinden yukarıda belirtilen tarihler arasında kep ve cübbesini almayan öğrenciler kesinlikle törene katılamayacaklardır.

Öğrencilerimize önemle duyurulur.

Duyuru Ekleme Tarihi : 25.04.2019 15:25