2018-2019 Eğitim Öğretim Yılında Yaz Stajı Yapacak Öğrencilerimizin Dikkatine!

Staj işlemlerine ilişkin tüm süreçler, öğrencilerin kayıtlı oldukları bölümlerce yürütülecektir.

Rektörlük tarafından onaylanmamış staj işlemleri için sosyal güvenlik giriş bildiriminde bulunulamamaktadır. Öğrencilerimizin, staj işlemleri ile ilgili olarak yalnızca kayıtlı bulundukları bölümler ile irtibata geçmeleri ve bölümlerin kendi uygulamalarına riayet etmeleri gerekmektedir.

İşlemlerin sağlıklı ve hatasız yürütülebilmesi için staj tarihlerinin belirlenmesi ve böylece bölümdeki işlemlerin mümkün olabildiğince erken tamamlanması yerinde olacaktır.

Zorunlu haller dışında staj tarihlerinde değişiklik yapılmaması gerekmektedir.

Stajyer Öğrenci Bilgi Formunda yer alan bilgilerin eksiksiz, hatasız ve okunaklı olarak doldurulması zorunludur.

İşlemleri tamamlanarak sosyal güvenlik girişi yapılan öğrenciler; girişlerinin yapıldığını E-Devlet Portalı üzerinden “Müstahaklık Sorgulaması” yaparak görebilirler.

Bunun dışında staj yapacakları işyerlerince talep edilebilecek Sigortalı İşe Giriş Bildirgelerini bölümlerinden e-mail ya da fiziki belge olarak teslim alabileceklerdir.

Yaz döneminde staj yapacak öğrencilerimizin, mağduriyet yaşamamaları adına yukarıda açıklanan hususlara titizlikle uymaları rica olunur.

Personel Daire Başkanlığı Maaş ve Tahakkuk Şube Müdürlüğü

Duyuru Ekleme Tarihi : 09.05.2019 15:27