Mezunlarımızı Uğurladık

Lisans ve lisansüstü eğitimlerini başarıyla tamamlayan binlerce öğrencimiz, Balgat Kampüs’te 28 Haziran 2019 tarihinde düzenlenen Mezuniyet Töreni’nde diploma sevinci yaşadı. Bu özel günde öğrencilerimizi, hocaları, aileleri ve sevdikleri yalnız bırakmadı.

KATILIM BÜYÜK OLDU

Törene, Çankaya Üniversitesi Müvetelli Heyeti Başkanımız Sıtkı Alp, Rektörümüz Prof. Dr. Can Çoğun, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Müfit Gülgeç ile Prof. Dr. H. Selçuk Geçim, Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç, YÖK Üyeleri, milletvekilleri, bürokratlar, akademisyenler, öğrencilerimiz ve aileleri katıldı.

BANDO EŞLİĞİNDE KORTEJ

Tören, ilk olarak mezun öğrencilerimizin ailelerine yönelik kokteyl ile başladı.  Müzik dinletisi eşliğinde kokteyle katılan öğrencilerimiz ve aileleri, mezuniyet öncesi keyifli anlar yaşadı. Kokteylin ardından öğrencilerimiz bando eşliğinde kortej yürüyüşünü gerçekleştirdi. Öğrencilerimizin yerlerine oturmalarının ardından Saygı Duruşu gerçekleştirildi, ardından İstiklal Marşı okundu. Öğrencilerimiz adına konuşmayı ise Şehir ve Bölge Planlama Bölüm Birincisi Destina Demirtaş yaptı.

“ÇOK ÇALIŞMALISINIZ”

Çankaya Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanımız Sıtkı Alp, mezuniyet sevinci yaşayan gençlere seslenerek, “Hepinizi yürekten kutluyorum. Sizlerden beklentilerimiz; tarihini ve öz değerlerini çok iyi bilen, bilgiye önem veren ve bilgi üreten, ileri görüşlü, yaratıcılığı gelişmiş, düşünceye saygılı, sorunlara duyarlı, Türkçe’yi doğru kullanan, okuyan ve araştıran, çağdaş bireyler olmanızdır. Ve sizden sonraki kuşakları da aynı anlayışla yetiştirmenizdir” dedi.

“KAPIMIZ SİZLERE AÇIK”

Çankaya Üniversitesi Rektörümüz Prof. Dr. Can Çoğun, öğrencilerin eğitim-öğretim faaliyetleri yanında topluluklar vasıtasıyla bilimsel, teknolojik, sosyal, kültürel, spor ve sanat faaliyetlerine katıldıklarına ve çok sayıda başarı elde ettiklerine dikkat çekti. Çoğun, mezun öğrencilerimize, “Bundan sonra yaşamınızdaki başarınız kişisel yeteneklerinize, çalışma azminize, kararlılığınıza ve çevrenizle uyumunuza bağlıdır. Üniversitenizi, arkadaşlarınızı ve bizleri unutmayınız. Bu yuvanın kapılarının daima sizlere açık olacağını biliniz. Mezuniyetinizi gönülden kutluyor, hepinize başarılı, sağlıklı ve mutlu bir hayat diliyorum” diye seslendi.

Duyuru Ekleme Tarihi : 08.07.2019 10:43

Çankaya Üniversitesi