Üniversitemiz Dergisi Journal Of Humanities And Social Sciences Uluslararası Indexler Tarafından Taranmaya Başlamıştır

Beşeri ve sosyal bilimler alanında çifte-kör hakemlik sürecinden geçen ulusal ve uluslararası düzeyde yapılan disiplinlerarası bilimsel makale, araştırma notları ve kitap eleştirileri gibi akademik çalışmaların yer aldığı Üniversitemiz dergilerinden Çankaya University Journal of Humanities and Social Sciences, 2018 yılından geçerli olmak üzere The MLA International Bibliography ve Index Copernicus (ICI Journals Master List) dizinleri tarafından taranmaya başlamıştır. 2004 yılından bu yana yayınlanan, İngilizce yazılmış özgün eserlerin yer aldığı dergi, ayrıca CiteFactor, Arastirmax Social Sciences Index ve Asos Social Science Index tarafından da taranmaktadır.

Duyuru Ekleme Tarihi : 01.11.2019 14:43

Çankaya Üniversitesi