Mali ve Sosyal Yardım Başvuru Tarihleri ve Gerekli Bilgiler

2024-2025 Eğitim-öğretim yılında Mali ve Sosyal Yardımdan yararlanmak isteyen (Hazırlık Sınıfı öğrencileri hariç) öğrencilerin 02 – 07 Ekim 2024 tarihleri arasında başvuru ve bilgi formu ile gerekli belgeleri tamamlayarak Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı’na bizzat veya posta yolu ile iletmeleri gerekmektedir. E-posta ile başvuru kabul edilmemektedir.

Başvurusunu posta ile gönderecek öğrencilerin başvuru ve bilgi formunu eksiksiz doldurması ve gerekli belgeler ile birlikte en geç 07 Ekim 2024 tarihinde elimizde olacak şekilde göndermesi gerekmektedir. Postadan kaynaklı gecikmeler de başvuru işleme alınmaz.

Başvuru ve bilgi formu için tıklayınız.

Gerekli belgeler için tıklayınız.

Örnek SGK Kayıt Belgesi için tıklayınız.

örnek SGK Tescil ve Hizmet Dökümü için tıklayınız.

Duyuru Ekleme Tarihi : 30.09.2024 16:27