×
WEB MAIL TELEFON REHBERİ ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ AÇILAN DERSLER UZAKTAN EĞİTİM KAMPÜSTE YAŞAM KÜTÜPHANE PORTALI ULAŞIM

Sağlıkfest Etkinliği Online Eğitimi

Üniversitemizin Değerli Mensupları,

Yenilikçi ve sorun çözme odaklı yaklaşımlar içeren misyonu ile Türkiye'de milli sağlık bilimleri hamlesinin başlatılması vizyonunu çerçevesinde gerçekleştirilecek Sağlıkfest Sağlık Bilimleri Festivali, ilgili birçok paydaşın katılımıyla düzenlenen Türkiye'nin ilk ulusal ve uluslararası sağlık bilimleri festivalidir. Sağlıkfest bu kapsamda lise, önlisans/lisans, lisansüstü ve serbest kategori altında toplam sekiz sağlık model tasarım yarışması ile sağlık, sosyal, kültürel, sanatsal, eğitsel, sportif içerikli alan etkinliklerinden oluşan bir bütünlüğü temsil eder. Sorun olan veya geliştirilmesi gereken bir konuda; mevcut sorunu çözen, sistemi geliştiren veya yapıyı değiştiren yenilikçi sağlık model tasarımlarının ortaya konulabilmesi adına gerçekleştirilen Sağlık Modeli Tasarım Yarışmaları 01 Temmuz 2024 tarihi itibariyle başlamıştır.

Festivalin sağlık, sosyal, kültürel, sanatsal, eğitsel ve sportif içerikli tematiklerinin uygulama örnekleri; sağlık uygulamaları, atölye çalışmaları, tiyatro, müzik ve şiir dinletisi, tarihî geziler, konser, kültürel etkinlikler, spor turnuvaları, kurumsal paydaşların tanıtım, stant ve sergi uygulamaları, imza -söyleşi etkinliği ve canlı yayın şeklinde planlanmıştır.

Sağlıkfest etkinliği hakkında Karabük Üniversitesi Sağlıkfest Koordinatörlüğü tarafından 30 Temmuz 2024 Salı günü Saat:14:00'da Microsoft Teams uygulaması üzerinden ekte belirtilen link, toplantı kimliği ve geçiş kodu kullanılarak katılım sağlanabilecek online tanıtım toplantısı düzenlenecektir.

Detaylı bilgi için: https://saglikfest.org/default.aspx adresini ziyaret edebilirsiniz.

Bilgilerinize sunar, sağlıklı günler dileriz.

 


Duyuru Ekleme Tarihi : 25.07.2024 09:10