×
WEB MAIL TELEFON REHBERİ ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ AÇILAN DERSLER UZAKTAN EĞİTİM KAMPÜSTE YAŞAM KÜTÜPHANE PORTALI ULAŞIM

Mavide Bilim Projesi

Üniversitemizin Değerli Mensupları,

Avrupa Birliği ve bağlantılı ülkelerden seçilen kuruluşlar, her yıl Eylül ayının son Cuma günü, araştırmacılarla toplumdaki diğer bireyleri bir araya getirerek, toplumun bilimsel farkındalık düzeyini artırmak ve gençleri bilime teşvik etmek için Avrupa Araştırmacı Gecesi adı altında etkinlikler düzenlemektedir. Galatasaray Üniversitesi, Avrupa Komisyonu tarafında desteklenen Science in Blue – When scientists go under the oceans adlı projede yer almaktadır.

Bu proje kapsamında 2024 yılı Avrupa Araştırmacı Gecesi 27-28 Eylül 2024 tarihlerinde, bir bilim şenliği organizasyonu olarak Galatasaray Üniversitesinde düzenlenecektir. Avrupa Araştırmacı Gecesi etkinlikleri süresince Galatasaray Üniversitesinin Ortaköy Kampüsü’nde özellikle gençler ve öğrencilere yönelik sualtında araştırma ve bilimi konu alan etkinlikler gerçekleştirilecektir. Asya'yı Avrupa'dan ayıran İstanbul Boğazı kıyısında denize sıfır etkinlik alanında araştırmacılar ile katılımcılar bir araya gelebilecek, sualtı robot operasyonları ve bilimsel gösteri dalışları kolaylıkla izlenebilecektir.

Etkinlikler herkese açık ve katılım ücretsizdir. Katılımcıların aşağıdaki bağlantılardan ayrıntılı bilgiye ulaşabilir ve kayıt formlarını doldurabilir:

Genel kayıt için - https://www.scienceinblue.eu/tr/avrupa-bilim-senligi/

Etkinlik kayıtları için - https://www.scienceinblue.eu/tr/avrupa-bilim-senligi/2024/

Daha ayrıntılı bilgi için info@scienceinblue.eu  adresine e-posta gönderebilirsiniz.

Bilgilerinize sunar, sağlıklı günler dileriz.

 


Duyuru Ekleme Tarihi : 27.08.2024 16:37