×
WEB MAIL TELEFON REHBERİ ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ AÇILAN DERSLER UZAKTAN EĞİTİM KAMPÜSTE YAŞAM KÜTÜPHANE PORTALI ULAŞIM

Okuyan Öğrencilerimizin Ücret Ödemeleri

Okuyan öğrencilerimizin 2024-2025 eğitim-öğretim yılı güz yarıyılı ücret ödemeleri 28 Ağustos 2024 tarihi itibari ile sistem üzerinden ödemeye açılmıştır. Ödemeler 20 Eylül 2024 tarihine kadar devam edecek olup 21 Eylül- 11 Ekim 2024 tarihleri arasında yatırılacak ücretlerde ayrıca KDV dahil 2.000 TL gecikme ücreti uygulanacaktır.

Öğrencilerimiz, güz yarıyılı ücretlerini öğrenci numarasıyla aşağıda belirtilen ödeme yöntemlerinden birini kullanarak yatırabilecektir;    

a) VakıfBank'ın Türkiye'deki tüm şube, ATM'lerinden veya internet bankacılığından peşin olarak ödeyebilecektir.

b) Kredi Kartı (Sanal Pos): Eğitim ücretleri tek çekim olarak kredi kartıyla ödenebilir; kredi kartıyla yapılan ödemelerde %4 ek işlem ücreti yansıtılır. (Banka-nı-zın sizlere sağlayabileceği peşin eğitim harcamalarınızın faizsiz taksitlendirilmesi kampanyaları kapsamında yapmış olacağınız eğitim harcamanızı taksitlendirerek daha uzun vadelerde ödeyebilirsiniz)

Eğitim ücretini kredi kartı ile ödemek isteyen öğrenciler kendi bilgi sistemleri olan https://sql.cankaya.edu.tr/Odeme/IndexPanel (Student Id: Öğrencinin okul  numarası/ Password (şifre): Öğrencinin T.C. Kimlik Numarasıdır.) adresinden sanal pos aracılığıyla ödeme yapabileceklerdir.                        

c) VİNOV Kampüs Sistemi: VİNOV Kampüs Sistemi (Eğitim kurumları için geliştirilen ileri vadeli ödeme ve tahsilatların VakıfBank garantisi ile gerçekleştirilebildiği inovatif, dijital ve güvenilir bir tahsilat ve ödeme ürünüdür) ile yarıyıl ücreti birinci taksiti ücret yatırma tarihlerinde olmak üzere üç eşit taksit halinde oluşturulan plan dâhilinde ödenir. Sistem hakkında ayrıntılı bilgi Vakıfbank Şubelerinden öğrenilebilir. Bu ödeme seçeneğinde %8 ek işlem ücreti yansıtılır.

Vinov Kampüs ile ödeme yapılabilmesi için öncelikle öğrenci adına ödeme yapacak kişinin Vakıfbank'ta Vadesiz TL hesabı açtırarak Vinov Hesabı tanımlaması gerekmektedir.

Vinov Kampüs hakkında ayrıntılı bilgiye VakıfBank Şubelerinden veya aşağıdaki linki tıklayarak ulaşabilirsiniz.
https://www.vakifbank.com.tr/tr/ticari/odemeler-ve-hizmetler/nakit-yonetimi-urunleri/vinov-kampus

 


Duyuru Ekleme Tarihi : 28.08.2024 16:20