Geleceğin Harekat Ortamını Şekillendirecek Teknolojiler (GHOST) Raporu

Savunma Sanayii Başkanlığının 2050 yılı Ar-Ge vizyonu kapsamında geleceğin harekat ortamının resmini çizen kurguların oluşturulması, kurgulardan yola çıkarak geleceğin harekat ortamını şekillendirecek konseptlerin belirlenmesi, konseptler için gerekli teknolojilerin ortaya çıkarılması ve teknolojilerin birbiri ile ilişkilerine göre gruplandırarak yeni Odak Teknoloji Ağı (OTAĞ) temalarının belirlenmesi amacıyla oluşturulan Geleceğin Harekat Ortamını Şekillendirecek Teknolojiler (GHOST) Raporu 10 Eylül 2024 tarihinde yayımlanmıştır.

Söz konusu rapora web sayfasındaki Basın Odası altında yer alan Kurumsal Duyurular https://www.ssb.gov.tr/WebSite/contentList.aspx?PageID=4760&LangID=1 kısmından ulaşılabilmektedir.

Duyuru Ekleme Tarihi : 18.09.2024 10:45